Hey bosses! Today I’m giving you the formula on saving money, no matter your budget! Here are several calculations to make lots of money in however many days!šŸ’•

 

Yearly (52 weeks/365 days)

  • 365 Days * 30 cents a Day = $109.50
  • 365 Days * $3 a Day = $1,095
  • 365 Days * $6 a Day = $2,190
  • 52 Weeks * $20 a Week = $1,040
  • 52 Weeks * $40 a Week = $2,080
  • 52 Weeks * $50 a Week = $2,600
  • 52 Weeks * $100 a Week = $5,200
  • 52 Weeks * $193 a Week = $10,036
  • *The next challenge involves saving $1 the first week of the year, $2 the second week, $3 the third week, and so on. By the end of the year, it will amount to $1,378.*

 

Monthly (4 weeks/30 days)

  • 30 Days * $5 a Day = $150
  • 30 Days * $10 a Day = $300
  • 30 Days * $15 a Day = $450
  • 4 Weeks * $50 a Week = $200
  • 4 Weeks * $100 a Week = $400
  • 4 Weeks * $250 a Week = $1000

 

Weekly (7 days)

  • 7 Days * $8 a Day = $56
  • 7 Days * $15 a Day = $105

 

Those are 17 money challenges to help you save money! Hope these helped and there will always me more money- related posts coming soon! Be ready for my next post!šŸ’•

Add A Comment